Virtuaalihevonen

Roofvogel LH


Ei meriittejä

R~P~M © By, NC, ND
Nimi Roofvogel LH Rotu, sukupuoli hollanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 29.03.2021, Suomi Säkäkorkeus, väritys 169 cm,
Rekisterinumero VH21-012-0075 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso CIC4, VaA, 140 cm Kasvattaja Lukariksen Hevoskeskus


HistoriaLuonnekuvaus

Vähän turhan vauhdikas tamma. Mikäli jäät haaveilemaan sitä taluttaessasi tai ratsastaessasi, yrittää se lähteä aivan jonnekin muualle kuin sinne, mihin sinä sen haluat suuntaavan. Keulii herkästi, jos odottelu venyy, mieluummin siis käytetään pieniä voltteja kuin pelkkää paikallaan seisoskelua.

Sukutaulu

i. Gelackmeierte
westf 164cm rn
VH04-048-2030
ii. Drogenabhängige
westf 162cm rn
iii. Betrügerischevm
westf
iie. Hyazinthe Ballerinaevm
westf rt
ie. Aprikoseevm
westf 163cm rt
iei. Aperitif Royalevm
westf 162cm mrn
iee. Absonderlichevm
westf 161cm m
e. Onverwachte Calene
kwpn 170cm trn
VH14-012-0321
ei. Unknown Warriorevm eii. Weten het verledenevm
eie. Wilt uevm
ee. Nutcase Janeevm eei. Grappigeevm
eee. Ongelooflijke Mooievm

ii. Drogenabhängige 'Roope' on kenttäpainotteinen ori Saksasta, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa kenttäratsastuksessa kansainväliselläkin tasolla. Myös näyttelyissä on ori nuorempana käynyt. Mersu lienee perinyt luonteensa Roopelta, joka oli hyvin itsepäinen ja äksy nuori herra, jonka kanssa sai tosissaan tehdä töitä, että asiat sujuivat. Iän kartuttua ja elämän kokemuksen myötä Roopekin alkoi rauhoittua ja nauttia ihmisten seurasta, nyt sen ja ihmisen välistä yhteistyötä voi seurata vielä muutaman vuoden ajan kenttäratsastuksessa eripuolilla maailmaa, kunnes ansaittu eläke alkaa.

ie. Aprikose on myöskin kenttäratsastukseen painottuva ruunikko tamma Saksasta, joka on pärjännyt hyvin kansainvälisellä tasolla. Se on kilpaillut lähinnä Euroopassa hyvin menestyen, mutta jäi 2008 vuoden alkupuolella eläkkeelle. Aprikose on luonteeltaan ystävällinen ja miellyttämishaluinen, ratsunakin se on mitä upein ratsastaa.

iii. Betrügerisch, eli Risch on kenttäratsastuksessa pärjännyt ori, joka on myös esteradoilla nähty kahden ensimmäisen kilpailuvuotensa aikana. Se on palkittu useaan kertaan myös näyttelyissä. Risch on yllättävän hyväkäytöksinen ja rauhallinen oriksi.

iie. Hyazinthe Ballerina tutummin vain Ballerina on koulu- ja esteradoilla menestynyt tamma ja kenttäratsastuksessakin on Saksan omien rajojen sisällä useampaan kertaan sijoituttu. Ballerina on rautias hyväkäytöksinen kaunokainen, jolta kuitenkin tempperamenttisuutta löytyy.

iei. Aperitif Royal 'Ape' on kenttäänpainottunut ori, joka ei kuitenkaan ole juuri Saksan ulkopuolella kilpaillut. Se on kuitenkin pärjännyt näyttelyissä erinomaisesti ja siittänyt maailmalle useamman jo kilpailu-urallaankin menestyneen varsan.

iee. Absonderlich, eli Lissu on kenttää ja koulua kilpaillut neitonen, joka on pärjännytkin kunnioitettavasti. Hieman ennen eläkeikää Lissu joutui auto-onnettomuuteen ja sen jälkeen on toiminut jalostustammana.

© Piipari

ei. Unknown Warrior (kwpn, 171cm, NL) ei turhia pienistä piitannut. Tämä rohkea kenttäratsu kerkesi elämänsä aikana kilpailemaan monen monissa kilpailuissa Hollannissa, mutta ulkomaille ei juuri ennättänyt, jonka vuoksi siis orille jäi vähemmän sijoituksia kuin esimerkiksi vanhemmilleen. Tämä ei kuitenkaan haitannut, vaan hyvän sukunsa, voimakkaan ja komean ulkomuotona, sekä menestyneiden jälkeläisten kautta ori sai haalittua itselleen kenttäratsujen laatuarvostelusta vuonna 2011. toisen tittelin.

eii. Weten het verleden syntyi Tanskassa, josta myös orin vanhemmat olivat peräisin. Se kilpaili erittäin menestyksekkäästi kenttäratsastuksen CIC5 luokissa, tuolloin kun näitä vielä järjestettiin. Kilpaura olikin orin kanssa hyvin raskas, mutta kesti pitkään ja sijoituksia saatiin kerättyä ennen ansaittua kisaeläkettä hyvät määrät.

eie. Wilt u syntyi ja eli Alankomaissa sukunsa lailla. Tamma oli todella kilttiluontoinen, eikä sen kanssa juuri tullut ongelmia yhteistyössä. Hyvin yhteistyöhaluinen tamma, joka kilpaili kenttäratsastuksen CIC4 luokissa. Pärjäsi erinomaisesti kansallisellakin tasolla ja kerkesi elämänsä aikana saavuttamaan suuren määrän sijoituksia. Kenttäratsujen laatuarvostelusta tamma noutikin 2.tittelin.

ee. Nutcase Jane (kwpn, 167cm, NL) oli hyvin hankalaluontoinen tamma, jonka perusluonne tuntuikin olevan: levoton. Hollanninpuoliverisille ominainen yhteistyökyky oli todella pienimuotoista ja siksi tamma toimikin lähes koko elämänsä vain muutaman ratsastajan ratsuna. Radalla kuitenkin löytyi todella paljon vauhtia ja potentiaalia, jonka puolesta sijoituksia tamma napsi mennen tullen, niin kotimaassakin kuin ulkomailla arvokisoissa. Laatuarvostelut olivat vielä nuoruudessa haaveissaan, mutta hankalan olemuksen ja vähäisen jälkeläismäärän vuoksi ei tamman kanssa koskaan päästy sinne asti.

eei. Grappige oli pääsyy Janen huonoon käytökseen, nimittäin tämän orin jos jonkun puolelta löytyi hankalasti käyttäytyviä hevosia. Vauhtia ja vaarat tilanteet kuuluivat arkeen tämän orin kanssa, eikä juuri kukaan sen selkään uskaltanutkaan kavuta. Kilpailu-ura oli osaksi myös sen vuoksi hieman lyhyehkö, eikä laatuarvosteluihin juuri pyrittykään.

eee. Ongelooflijke Mooi oli paljon parempikäytöksisemmän puolen jälkeläinen. Hyvin potentiaalinen kilparatsu ja sopi vaikka lapsen käsiteltäväksi parhaimpina päivinä. Kilparatsuna tamma kuitenkin toimi hyvin aktiivisella kasvattajalla, joka kenttäratsujen ohella piti tallissaan myös esteratsuja. Kasvatustalli oli valtava, mutta Mooi ei jäänyt lainkaan muita vähemmälle huomiolle. Se kilpaili vakiona eräällä tallin kilpailuttajalla, joka veikin tammaa jos jonkinmoisiin suurempiin kisoihin parhaimmillaan CIC5 tasolle saakka. Tamma pärjäsikin todella hienosti ja kilpa-ura pysyi aktiivisesti käynnissä tamman 11-vuotispäiville saakka. Tämän jälkeen tamma pääsi jo kisaeläkkeelle. Sijoituksia oli jo haalittuna hyvät määrät ja tamma sai pian ensimmäisen varsansa. Hollanninpuoliveristen laatuarvosteluista tamma kävi vanhemmalla ikää noutamassa 1.tittelin, erinomaisena rotunsa edustajana.

© Piste

Jälkeläiset

04.02.2022 kwpn-o. Gangrene AWB (i. Mortify Thrill)

Kisakalenteri

Kilpailee porrastetuissa kenttäkisoissa

Ajankohtainen tilanne VH profiilissa

Ulkoasu © M Layouts | Taustakuva © Rian Saunders

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.

The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.