Virtuaalihevonen

Vandalized Warhog LH


Ei meriittejä

© Nikki, By-Sa
Nimi Vandalized Warhog LH Rotu, sukupuoli holsteininhevonen, tamma
Syntymäaika 09.04.2020, Suomi Säkäkorkeus, väritys 158 cm,
Rekisterinumero VH21-044-0020 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso HeA, 140cm, CIC2 Kasvattaja Lukariksen Hevoskeskus


Vanda on Anarchien ja Lukariksen yhteistyön hedelmä. Sen emälle etsittiin monipuolista sulhoa, ja Andy oli juuri sellainen.
Koulu sujuu, kenttää kokeiltu ja esteillä runsaasti menestystä.
Joku olisi voinut pitää yhdistelmää outona, Vandalized Dethin historia kun on osittain hämärän peitossa, mutta tällaisista yhdistelmistä oli ennenkin tullut onnistumisia joten riski päätettiin ottaa.
Terhakka tammavarsa kasvoi vahvaluonteisen emänsä vartioivan silmän alla, ja osoitti nopeasti olevansa jälleen yksi onnistunut riski.
Englantiin muuton jälkeen sen lempinimi vaihtui sattumalta samaksi kuin emällä.Luonnekuvaus

Itsevarma ja rohkea, inhoaa jostain syystä syvästi fasaaneja ja kerää kierroksia niiden huudoista.
Tästä syystä hieman hankala käsitellä maastossa ja kentällä, mutta saadessaan tarpeeksi aivopähkinöitä eteensä pysyy lapasessa.

Sukutaulu

i. Andy Warhol LIN
holst 160 cm rn
VH18-044-0046
ii. Cassinio
holst, 161 cm, m
VH14-044-0048
iii. Caspardoevm
holst, 164 cm, m
iie. Cassinella GERevm
holst, 162 cm, trn
ie. Artpop GER
holst, 164 cm, prt
VH17-044-0120
iei. Apprehension GERevm
holst, 160 cm, rt
iee. Art Bunkerevm
holst, 168 cm, vprt
e. A.D. Vandalized Deth
holst 167cm rt (eeAa)
SG, KTK-I, ERJ-II
VH20-044-0049
ei. Live and Let Die
holst 167 cm rt
FC, KTK-II
VH16-044-0193
eii. Knockin’ on Heaven’s Door (evm)
eie. November Rain (evm)
ee. Vandal Caramel
holst 166cm rnkm
VH14-044-0160
eei. Riverdale's Douglas (evm)
eee. Vandal Fatima (evm)

iii. Caspardo on raamikas ja raju, musta holsteinherra. 164cm korkea ori ei tosiaan ole luonteeltaan tai käsiteltävyydeltään mikään helpoin tapaus, joten ei tarvitse kauas katsella, jos miettii mistä Cassinio on ihastuttavan luonnehdintansa perinyt. Mutta sitten taas, tämä mustanpuhuva aristokraatti on myös oikea mestarihyppääjä, joka päihitti monet kilparadoilla loisteliaan ponnuvoimansa ja nopeiden käännöstensä ansiosta. Orista puhuttiinkin, että se kääntyy aivan lantin päällä ja se on kilpaillut korkeita luokkia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sijoittuen hienosti! Nykyään tämä hieno herra viettää siitosoriin elämää kotitilallaan Englannissa, vaikka ori itse onkin syntynyt Saksassa. Siitoksessa ori on tähän mennessä saanut jo yli 20 jälkeläistä, kaikki pakasteista. Näin hienoa siitosoria ei riskeerata luomuastumisilla, omistajan itsensä sanoin.

iie. Cassinella GER on mustanruunikko, 162cm korkea holsteintamma. Se on ollut koko ikänsä siitostammana suuressa, saksalaisessa siittolassa, johon se syntyi. Tamma on ratsukoulutettu, vaikkei ratsastettavuudeltaan ollutkaan järin loistava. Hyppytyyliltään ja ponnistukseltaan tamma olisi ollut kaunista katseltavaa myös kilparadoilla, mutta sinne hevonen ei ikinä päätynyt. Siitoksessa tamma on saanut monta, hienoakin hienompaa varsaa huippu isistä. Se on myös periyttänyt hyvin hyppytyyliään varsoilleen. Valitettavasti tamman upea, kultainen luonne ei ole tuntunut olevan periytyvää, vaan sen varsoista jokaisella on enemmän tai vähemmän ailahteleva luonne.

© Chao

eii. Knockin’ on Heaven’s Door oli varsansa Live and Let Die:n syntymän aikoihin vielä kenttäratsastuksessa CIC4 -luokassa kisaava 170 cm korkea rautias holsteininhevonen. Ori kisasi pääasiassa kenttäratsatuksessa, mutta teki myös jonkin verran uraa rataesteillä ja koulukentillä. Saksalaisen rautiaan koulu-ura kiinnitti enemmän yleisön huomiota kuin rataesteura. Suorittajaluonteena tunnettuna sillä ei ollut mitään ongelmia saada astutuksia myydyksi ja sen spermaa tilattiin kansainvälisestikin kiitettävästi. Holstein periytti vahvasti hyvää suorituskykyä ja sen jälkeläisten kisataso vaikutti määriytyneen lähinnä sen mukaan kuinka korkealle sen jälkeläisten omistajien rahkeet (ja varat) riittivät.

eie. November Rain maahantuotiin Kanadaan isoilla summilla paikkaamaan alueensa suorituspuoliverikysyntää ja sen vaikutus maansa kenttä-, koulu ja estepuoliverikantoihin olikin tammaksi merkittävä. 156 cm korkea tamma ei ikinä startannut merkittävää kisauraa kotimaassaan Saksassa tammatestien ja muutaman näyteluontoisen nuorten hevosten este- ja koulukisoissa. Edellämainituista sen paras tulos oli rataesteillä kolmas sija. Rautiaankimoa näyteltiin sitten näyttelyissä senkin edestä. Varsojensa kanssa ja ilman. Toki silloin sillä usein oli jonkinvaihen vauvamaha mukana. Holsteintamma menestyikin hyvin näyttelypuolella paikallisesti ja välillä jopa kansallisestikin. Virkeäksi kuvailtu tamma periytti kiitettävästi vähän isäorista riippuen ja jäi kotimaassaan moneen sukutauluun vaikka sen suorituskykyä todistivat kisakentillä lähinnä vain sen suku ja sisarukset.

© Lithy (VRL-07127)

eei. Riverdale's Douglas oli toisinaan hyvin levoton ja vaikeasti kontrolloitava ori, mutta lahjakas, vaikka luonne ei kaikkia miellyttänytkään. Kokonsa ja kroppansa kapasiteetin puolesta tämä olisi päässyt varmasti korkeammillekin radoille, mutta ei malttanut aina keskittyä radalla, joten korkeammat esteet jäivät yksittäisiksi. Tämä kisasi esteillä 100 cm ratoja sijoituksiakin sieltä täältä napsien ennen eläkevuosiaan, ja nuorempana tälle yritettiin luoda uraa myös koulupuolella, vaikka levoton luonne ei sopinutkaan kouluradoille.

eee. Vandal Fatima oli hyvin tarkkaavainen, eteenpäinpyrkivä tamma, jonka hyppytekniikka herätti ihastusta niin ratsastajissa tasaisuutensa ja katsojissa näyttävyytensä vuoksi. Tämä oli luonteeltaan hyvin miellyttävä, peruskiltti ja rauhallinen myös varsan kanssa. Kisakenttiä kiertänyt ja mainetta niittänyt tamma on periyttänyt hyvän rakenteensa useimmille jälkeläisilleen. Tämä kisasi parhaimpina päivinään menestyksekkäästi re 120 cm.

© Jannica VRL-04799

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä

Kisakalenteri

Kilpailee porrastetuissa esteratsastuskisoissa

Ajankohtainen tilanne VH profiilissa

Ulkoasu © M Layouts | Taustakuva © Rian Saunders

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.

The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.