Virtuaalihevonen

Shuckstack LH


Ei meriittejä

© copyt
Nimi Shuckstack LH Rotu, sukupuoli Aegidienberger, tamma
Syntymäaika 10.05.2022, Suomi Säkäkorkeus, väritys 144 cm, ruunivoikko (EeAaCr)
Rekisterinumero VH22-076-0001 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso Askellajipainotus, 4-käyntinen Kasvattaja Lukariksen Hevoskeskus


HistoriaLuonnekuvaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

Nam molestie nec tortor. Donec placerat leo sit amet velit. Vestibulum id justo ut vitae massa. Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Aliquam tempus nisi in auctor vulputate, erat felis pellentesque augue nec, pellentesque lectus justo nec erat. Aliquam et nisl. Quisque sit amet dolor in justo pretium condimentum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Sukutaulu

i. Somontano
pp 149 cm rt
VH17-068-0001
ii. Arlanza(evm)
pp, rt, 150 cm
iii. Tarragona (evm)
iie. Encarna (evm)
ie. Socorro (evm)
pp, rtpäist, 146 cm
iei. Cayetano (evm)
iee. Primitiva (evm)
e. Sóla Dropi
isl 134 cm rnvkk
VH14-030-0150
ei. Fágætur (evm) eii. Laddi (evm)
eie. Refsing (evm)
ee. Hrafnagjá (evm) eei. Atlas (evm)
eee. Hvelfing (evm)

ei. on komea ruunivoikko ori Fágætur. Tämä 5-käyntinen komistus ihastutti ihmisiä vallattomalla harjallaan ja tulisella luonteellaan. Fágætur oli maastakäsin oikein toimiva peli, mutta selkään noustessa alla oli kuin eri hevonen. Ori oli ratsastaessa aika haastava, mutta kun selässä oli taitava ratsastaja, joka ei säikähtänyt kovaa vauhtia ja osasi kanavoida orin energian oikeisiin asioihin, saatiin aikaiseksi menestyvä ratsukko. Fágætur oli parhaimmillaan passiluokissa, jossa se pääsi näyttämään räjähtävää nopeuttaan. Myös orin töltti oli laadukasta, mutta sen esittäminen vaati selästä käsin vähän enemmän töitä. Vapaana ori liikkui mielellään töltissä. Fágætur sai huomiota myös tammojen omistajilta ja oria käytettiin runsaasti jalostukseen. Se on periyttänyt jälkeläisilleen varsinkin laadukkaita askellajejaan.

eii. Laddi oli vähän suurikokoisempi islanninhevonen. Ori oli erittäin näyttävä ja keräsikin paljon katseita siellä missä kulki. Laddin kanssa kierrettiinkin paljon ympäri Islantia kilpailujen perässä. Laddilla oli erityisen laadukas töltti ja se voittikin pari Islannin mestaruutta kyseisissä luokissa. Ori oli tasaisen varma suorittaja ja oikein mukava hevonen käsitellä ja ratsastaa. Se oli myös rakenteellisesti oikein ihanteellinen islanninhevonen ja kantakirjattiin I-palkinnolla. Laddi oli myös erittäin suosittu jalostuksessa ja varsinkin kisauran ohella jouduttiin tamma määriä rajoittamaan, jottei hyppyhommat vieneet koko aikaa. Kisauran loputtua ori sai oman ison laitumen tammoineen, jossa se sai elää 27-vuotiaaksi.

eie. Refsing Tämä tamma oli pienikokoinen ja erittäin pippurinen tapaus. Se asui suhteellisen isolla islanninhevoskasvattajalla ja toimi pääosin työratsuna sekä siitostammana. Luonteeltaan Refsing ei ollut helpoimmasta päästä. Se ei juurikaan välittänyt ihmiset seurasta ja yritti yleensä vähän uhitella. Myös ratsuna Refsing oli haastava eikä sen selkään voinut ihan ketä tahansa päästää. Tammalla kuitenkin oli hyvä rakenne ja laadukkaat askellajit, joten luonteesta huolimatta se sai useamman varsan. Onneksi hapan luonne ei juurikaan periytynyt eteenpäin, mutta helppoja tamman varsat eivät ole olleet.

ee. Hrafnagjá oli todella kaunis ja lempeä tamma. Se oli kaikkien kaveri ja teki aina mielellään töitä. Tammalta löytyi viisi laadukasta askellajia ja siltä odotettiin aika paljon kisa-areenoilla. Hrafnagjá osoittautui kuitenkin liian ”pehmeäksi” toimiakseen kisahevosena. Tammalta puuttui voitontahto ja sen lisäksi se stressasi matkustamista ja uusia paikkoja, joten kisasuoritukset menivät yleensä huonosti. Kotona tamma kuitenkin toimi kuin unelma ja kaikki, jotka sen selkään pääsivät, ihastuivat ikihyviksi. Hrafnagjá astutettiin useamman kerran ja orivalinnoissa yritettiin miettiä tamman heikkouksia, eli huonoa kisapäätä. Oreiksi valittiin siis useimmiten hyviä kisahevosia, joilta löytyi vähän kovuutta ja energiaa. Nämä valinnat ovat osoittautuneet hyviksi ja Hrafnagján jälkeläisistä on kehittynyt monipuolisia harraste- ja kisahevosia.

eei. Atlas oli oikein vilkas, mutta kuitenkin toimiva ja näyttävä islanninhevosori. Se osasi ottaa yleisönsä ja aiheutti monia ihastuneita huokauksia kisauransa aikana. Ori oli 5-käyntinen ja sekä töltti että passi sujuivat luontevasti, ja se menestyi oikeastaan kaikissa islanninhevosille tarkoitetuissa luokissa. Atlas oli mutkaton käsitellä ja ratsastaa; vaikka kyseessä oli ori, sen saattoi antaa myös perheen lasten hoidettavaksi ja ratsastettavaksi. Ei se toki mikään automaatti ollut ja hyvään kisasuoritukseen vaadittiin myös taitava ratsastaja. Atlas jatkoi aktiiviuran jälkeen vielä perheen lasten ratsuna ja kilpaili satunnaisia lasten ja nuorten luokkia myös vanhemmalla iällä. Osallistuipa se myös muutamiin seuratason koulu- ja estekisoihin. Atlas sai myös runsaasti tammoja, ja löytyykin nykyään useamman huippuhevosen suvusta.

eee. Hvelfing oli pieni, kiltti tamma. Se varsoi Hrafnagján jo ennen ratsukoulutuksen alkua, ja tammavarsa jäikin Hvelfingin ainoaksi varsaksi Islannissa. Varsan vieroituksen jälkeen tammaa alettiin kouluttaa ja se oppikin asiat nopeasti. Pienestä hevosesta löytyi yllättävänkin iso moottori ja kaikki askellajit luonnistuivat ongelmitta. Hvelfing ehti kisata kasvattajansa luota vain muutamia kertoja, kunnes eräissä kisoissa saksalaisperhe kiinnitti tammaan huomionsa ja halusi ostaa sen itselleen. Hevonen vaihtoi omistajaa, ja Hvelfing lähti Saksaan. Tamma jatkoi kisauraansa uudessa perheessä Saksassa ja menestyikin ihan kohtalaisesti. Se sai myöhemmin myös muutaman varsan, jotka ovat jatkaneet emänsä jalanjäljissä Euroopassa.

kirjoittanut Mari H


ei.

eii.

eie.

ee.

eei.

eee.

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä

Kisakalenteri

Kilpailee porrastetuissa askellajiratsastuksessa

Ajankohtainen tilanne VH profiilissa

Ulkoasu © M Layouts | Taustakuva © Rian Saunders

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.

The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.