Hayley Kern

EV-II

Copyt Franz Venhaus (lisenssi)
Nimi

Hayley Kern

Rotu, sukupuoli hollanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 25.01.2016, 10 v Säkäkorkeus, väritys 168 cm, ruunikko
Rekisterinumero VH16-012-0112 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso helppo A, 140cm Kasvattaja Keskeneräinen

Franz Venhaus (lisenssi)

 

Luonnekuvaus

Hayley on pirteä ja topakka neiti, jonka kanssa saa usein tehdä töitä onnistumisen eteen. Hayleyn mielestä mitään ei kannata ottaa asenteella tyhmää, sillä Hayleyn mielestä aivan kaikki on kivaa kun kaikesta tekee kivaa. Senpä takia jotkut hoitamiset saattavat olla hieman äänekkäitä, taikka ratsastukset ferrarimaisia. 

Hoitaessa Hayley on usein, tai ainakin aluksi rauhallinen. Aina korvat hörössä kiinnostuneena tapahtumista. Hayley ei tykkää olla kiinni varsinkaan karsinassa, siitä se osoittaa mieltään avaamalla narun ja lähtemällä lipettiin. Ne hetken, kun Hayley ei ole rauhallinen, painottuvat muun muassa tavaroiden heittelyyn, kuoppien kaivamiseen, paikallaan tepasteluun tai kavereille huutamiseen. Kaikki toimenpiteet kuitenkin sujuvat, joskus jopa ongelmitta. Aina kaikki on Hayleyn kanssa kuitenkin saatu tehtyä.

Ratsastaessa Hayley on pirteä. Kulkisi mielellään pää pystyssä ja kaula suorana joka paikkaan. Kyllä se hienostikin osaa mennä, kun siltä tarpeeksi pyytää. Hayley testaa jokaista ratsastajaa virallisella ratsastajatestillään, josta aivan kaikki ei pääse läpi. Jos ratsastaja tahtoo Hayleyn kanssa pärjätä, hänen on oltava aivan yhtä pirteä, hieman topakka ja osaava. Kokemattomat Hayley lennättää hetkessä toiselle puolelle maailmaa, sillä se on Hayleyn mielestä hauskaa. 

Tarhassa Hayley on myös pirteä. Reippailla askelillaan tutkii uudet niin kuin vanhatkin tarhat läpikotaisin. Pomottelija se ei ole, enemmänkin jekuttelija. Muille hevosillekin se tykkää tehdä omia elämäniloisia jekkujaan, muun muassa pelottelun muodossa. Oreille tamma kuitenkin näyttää heti, että kuka on paikan boss. 

Hayley osaa temput kuin temput, mutta osaa myös monenlaista muuta. Ei Hayley joka kerta tee mitä itse haluaa, todella useinkin osaa kuunnella hoitajaa ja ratsastajaa. Kuitenkin se on erittäin pirteä ja topakka neiti.

(Alisé)

 

Suku

i. No Kidding!
165 cm kwpn
VH15-012-0527
ii. Adalrico iii. Ademaro
iie. Young Woman
ie. Manjusha iei. Work Hard
iee. Macaria
e. Emmylou
165 cm kwpn
VH15-012-0202
ei. Song Of True eii. Never True
eie. Diamond Rose
ee. Make Up eei. You Are You
eee. Awooga

 

Sukuselvitys

ei. Song Of True, vaaleanruunikko pikkupiru. Säkää tältä löytyy 166cm, mutta luonnetta löytyy kyllä ja paljon. Millään ori ei tahtoisi olla paikoillaan ja pelkkä eteenpäin käskyn ajatteleminen riitti siihen, että tämä tuntuu jo lähtevän alta. Malttoi kuitenkin juuri ja juuri odottaakin käskyä, ainakin melkein aina. Orin mielestä ainoa oikea tapa lähteä liikkeelle on kuin tykin suusta ammuttuna, ori nimittäin lähtee kaahottamaan ja vauhdilla, vaikka tekisikin puolipidätteitä heti eteenpäin kannustamisen jälkeen. Esteillä ei voinut edes kuvitella pääsevänsä radalta tämän kuumumatta.

eii. Never True, 166cm korkea rautias ori jolta löytyi paljon eteenpäinpyrkimystä, mutta mikään yli-innokas vipeltäjä ori ei onneksi ollut, ja malttoi asettua odottamaankin. Kouluratsastuksessa sai tehdä kunnolla töitä, että True kulki hienosti, mutta esteillä etenemisen kanssa ei ollut pienintäkään ongelmaa.

eie. Diamond Rose, 167cm korkea punaruunikko tamma, jolla riitti energiaa. Onneksi se oli kuitenkin helposti valjastettavissa työntekoon, eikä tamma sählännyt ylimääräisiä. Ensimmäiset vuodet koulutuksen jälkeen ruunikko oli este- ja kenttäratsuna ammattilaisella, tamma kuitenkin myytiin yksityiseksi harraste- ja kisaratsuksi sillä sen potentiaali ei riittänyt huipulle. Rose yhden varsan tällä omistajalla, ja sitten tamma jatkoi kiertoa ratsastuskoulukäyttöön asti ja vasta tämän jälkeen löysi loppuelämän kodin entisen hoitajansa luota.

ee. Make Up, Ruunikko 164 cm korkuinen kiltti tamma, ehkä jopa vähän laiskanpuoleinen. Tammaa käytettiin 7 vuotiaana ja vanhempana harrasteratsuna, koska oli ikäisiään jäljessä jalostuskäytön vuoksi. Harrasteratsuna sai kokea myös muutamia kilpailuita, mutta mikään supertähti tämä ei ollut. Tamman varsoja sen sijaan näkyy silloin tällöin kisakentillä ja jalostuksessa.

eei. You Are You, 168 cm korkea vaaleanruunikko oli kisaradoilla ihan tuttu näky. Ori kisasi esteitä 150cm luokissa, välillä jopa menestyksekkäästi. Luonteeltaan tämä oli oriksi suhteellisen helppo, mitä nyt aina kuitenkin ilmoitteli hirnahduksillaan olevansa paikalla. Tammojen luokse tämä ei sen sijaan kokoaikaa ollut vetämässä taluttajaa tai viemässä ratsastajaa, joten hyvin pysyi käsissä, vaikkei ihmiseltä olisi löytynyt paljoa kokemustakaan.

eee. Awooga, pienikokoinen, hurja 164 cm korkea, tamma sai paljon ihastelua näyttelyissä, vaikka väri olikin ihan perus tummanruunikko. Hienot isot merkit ja hollantilaisenpuoliverisen piirteet selvästi ihastuttivat monia, vaikkei tämän mikään ykkönen tuomareiden silmissä ollutkaan. Kakkos- ja kolmospalkintoja tuli kyllä, mutta siihen se aina jäi. Esteillä Woog oli reipas, mutta kokoajan käsissä pysyvä. Myös kenttää tämä sai kokeilla, mutta maastoosioissa oli niitä pelottaviakin paikkoja, joten kisaaminen ja menestys jäivät vähälle.

(Jasmin VRL-12914, muokkaillut Anarchy)

 

Jälkeläiset

Nirwana AWB kwpn-t. (i. Sacrament RGE)
Hafei AWB ewb-t. (i. Maserati Krypton)

 

Kilpailut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Kuuliaisuus ja luonne
512.75 p. 616.53 p.
ERJ
1129.28p (vt. 3)

31.05.2018 | ​Kutsu | 120 cm | 9/86 ERJ-CUP


 

Meriitit

24. Estevarsojen laatuarvostelu 30.04.2016

3-vuotiaat EV-II

rakenne - suku - käytös tilaisuudessa - irtohypytys - liikkeet - lisäpisteet
4 - 8 - 5 - 2 - 1 - 0

Yhteensä: 20 p.

 

 

Näyttelyt

 


Päiväkirja ja valmennukset

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

Kerro kaverille
Powered by Putteri Technology
©2019 Anarchie - suntuubi.com