Get a site
Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Eurydike LIN

Copyt Five Furlongs (By, ND) Lisää kuvia
Hevosen nimi Eurydike Syntymäpäivä 13.05.2017, Espanja
Sukupuoli tamma Ikä 8 v (satunnainen)
Rotu hannoverinhevonen Kasvattaja Navelina
Säkäkorkeus, väri 172 cm Omistaja VRL-14465 Anarchy
Koulutus helppo A, 160cm, 120cm Reknro. VH18-011-0043

 

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Boneyard LIN
hann, 170 cm, mkm
ERJ-I
Premier, Quintessential
VH13-011-0416
ii. Pick Up The Bones
hann, 167 cm, mkm
ERJ-I
VH13-011-0261
iii. Smoky Joeevm
hann, mrn, 170cm
iie. Cold Machinaevm
hann, mkm, 164cm
ie. Symphony Soldier
hann, 165 cm, prt
ERJ-I
VH13-011-0349
iei. Whisper Warevm
hann, 167cm, m
iee. Vegas Skiesevm 
hann, 159cm, prt

e. Cranleigh Galatea
hann, 171 cm, trn
First Champion

VH17-011-0058

ei. Grant GER
hann, 172 cm, mrn
Premier, SG
VH16-011-0400
eii. Grandeevm
eie. Naiveevm
ee. Emerald GER
hann, 170 cm, trn
Premier, FC
VH16-011-0403
eei. Emporioevm
eee. Candycaneevm

Sukuselvitys

iii. Smoky Joe (mustanruunikko, 170cm) oli kookas ja roteva esteori, joka parhaimmillaan kilpaili 150cm radoilla kohtalaisella menestyksellä. Ori teki paljon parempaa tulosta 130-140cm radoilla, 150cm korkeudessa Smoky Joe alkoi koluutella ja vauhti hiipui. Ainoastaan Saksassa kilpaillut ori oli kohtalainen kisaratsu, eikä koskaan saavuttanut erikoisempaa mainetta tai suosiota. Luonteeltaan Smoky Joe oli varsinainen lapanen, hyvin nöyrä ja helppo hevonen.
Orin ura jalostuskäytössä oli vaatimaton, tammoja kyllä riittä kohtalaisesti, mutta mikään suosittu muotiori Smoky Joe ei ollut. Vaikka ori periytti hyviä liikkeitä ja hyvää hyppytekniikkaa sen varsoista tuli muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta harrasteratsuja.

iie. Cold Machina (mustankimo, 164cm) olisi epäilemättä ollut aikansa loistavimpia estetammoja. Kaunis, hyvärunkoinen tamma oli perinyt vanhempiensa parhaat ominaisuudet ja osoitti nuorten luokissa olevansa lahjakas, esiintymistä rakastava kilparatsu. Trailerionnettomuuden seurauksena Cold Machina loukkasi etusensa niin, ettei se kestänyt enää aktiivista treenaamista ja kisaamista, joten tamma jäi siitoskäyttöön. 
Ikävä kyllä Cold Machinan jalat eivät kestäneet varsottamistakaan, eikä tamma ehtinyt jättää kuin kaksi varsaa. Molemmat sen jälkeläisistä ovat 150cm ratojen hyppääjiä, jotka pärjäävät loistavasti kilpakentillä.

(Lissu T.)

iei. Hieno, musta hannoverori, Whisper War on varmasti tunnettu sen näyttelymenestyksen ansiosta Euroopassa. 167cm korkea ori on kantakirjattu I-palkinnolla ja jalostuspuolella se onkin todella kysytty. Ei orin meriitit kuitenkaan pelkkiin näyttelykehiin ole jäänyt. Se kilpaili menestyksekkään uran esteratsastuksen parissa kotimaassaan Saksassa. Aina kasvattajansa luona asuneelle orille hankittiin huippukilpailija ja -valmentaja, joiden kunniaksi voidaan ratsupuolen menestys laittaa. Whisper War on nimittäin luonteeltaan melko äkkipikainen ja sähäkkä, ja jonka maastakäsinhallintaan tarvitaan vähintäänkin pari ihmistä kerralla. Tähän mennessä ori on jättänyt jälkeensä kolmisenkymmentä jälkeläistä, joista jotkut ovat pärjänneet upeasti esteratsastuksessa, mutta joista jotkut orijälkeläiset on täytynyt ruunata nopeasti niiden hankalan luonteen takia.

iee. Vegas Skies muistuttaa paljon luonteeltaan sekä ulkonäöltään Symphonya. Lempeä punarautias tamma on kuitenkin yllättävän "pienikokoinen": vain 159cm korkea. Pienuus ei kuitenkaan ollut minkään sortin haitta esteratsastuksessa, sillä tamma peittosi kanssakilpailijansa nopeudellaan ja ketteryydellään. Erityisen hyvä se olikin aikavertailuluokissa. Nykyään eläkepäiviään viettävä Vegas on nimensä mukaisesti kotoisin Yhdysvaltojen Las Vegasista. Tamman omistaja on vaihtunut muutamaan otteeseen, mutta tamma asuu edelleen Yhdysvalloissa. Kotimaan kilparatojen jälkeen tamma siirtyi siitostammaksi ja on tähän mennessä jättänyt jälkeensä 8 hyvin menestynyttä jälkeläistä, joista Symphony Soldier on tamman kolmas varsa.

(Sanchez)

 

Jälkeläiset

 

 

 

Kilpailut

 

Galleria

Five Furlongs (By, ND) Five Furlongs (By, ND)
Five Furlongs (By, ND) Five Furlongs (By, ND)

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2019 Anarchie - suntuubi.com