Roadrunner

© Cherie
© Cherie © Cherie
© Cherie © Cherie
CC BY-NC 2.0
Virallinen nimi, kutsumanimi:  Roadrunner, Nero Maahantuoja:  miivi
Rotu, sukupuoli:  shetlanninponi, ori Laukka ID:  #24553
Säkä, väri:  106cm, tummanruunikko Rekisterinumero VH20-017-0098
syntymäaika 5.12.2016 (12 vuotta) Koulutustaso:  ko heB, re 50cm
Omistaja Anarchy VRL-14465
i.  
 
e.  
 

Nero ei nimestään huolimatta ole kovinkaan viisas. Se on mahdoton jukuripää ja hölmö, jonka kanssa saa monet hyvät naurut - tai hermoromahdukset, miten vain. Ratsuna energinen, touhukas ja kaikkeen muuhun keskittyvä.

Hoidettaessa Nero on useimmiten ihan siedettävä. Se useimmiten touhottaa omiaan, mutta pienellä komentamisella seisoo kyllä paikoillaankin. Kiinnisitoessa kannattaa olla tarkkana, koska poniori on mestari avaamaan solmut ja karkaamaan - eikä se anna kiinni kovin helposti. Myös harjapakit on kiva kaataa orin mielestä. Eikä ole mitään parempaa kuin rikkoa telineillä roikkuvat loimet.

Ratsastaessa Nero on energinen ja touhukas. Se keskittyy lähinnä kaikkeen muuhun kuin ratsastajaansa. Kyllä se osaa mennä oikein mukavastikin niin vaadittaessa, mutta useimmiten sen keskittyminen on lähimmissä puskissa - tiedä mitä vihreitä miehiä sieltä tupsahtaa. Nerolla on erittäin hyvä laukka ja mukava ravi, kun sen saa kuuntelemaan ohjeita ja apuja oikein. Se kulkee omalla moottorillaan, eikä roiku ratsastajan käsillä. Parhaimmillaan oikein kiva, hyvin kulkeva menopeli.

© Bella

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.

The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.