Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Melanges Kerthos

Ei meriittejä

Copyt © Bob Langrish (Lisää kuvia alalaidassa)

Nimi Melanges Kerthos "Kelmi" Rotu, sukupuoli trakehner (25 % xx), ori
Syntymäaika 17.08.2016 (DE), 14 v Säkäkorkeus, väritys 158 cm, ruunikonkimo
Rekisterinumero VH16-021-0382 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso re 160cm Kasvattaja Melange

 

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Fanbongo Yengel
trak 152cm hkkokm
VH13-021-0391
ii. Damianin Dongo xx
xx 157cm
iii. Gongbong Does xx
xx 158 cm vkk
iie. Sue Marilla xx
xx 161cm rt
ie. Ferené
trak 151c m rnkm
iei. Wendy's Lovely Man
trak 164cm trn
iee. Winky Fanré
trak 157cm rnkm
e. Kestral
trak 163cm m
VH15-021-0700
ei. STRABEDIENT
trak
eii.  BEISPIEL
trak
eie.  STRAPAZE
trak
ee. KERZE
trak
eei. ZIFFER
trak
eee. KETZER
trak

Sukuselvitys

ii. Damianin Dongo on eteläafrikkalaisen Sanyu Mbaran kasvatti kuten Bongokin, voikko vain 157 cm korkea englantilainen täysiverinen. Dongo on erinomainen kenttäratsastushevonen, se on kilpaillut ympäri maailmaa ja voittanut useita nimekkäitä kilpailuita. Ori on pienestä asti ollut erityisen lahjakas hyppääjä, vaikka kenttähevosena sillä on myös liikettä kouluratsastusradoille. Dongoa on käytetty paljon jalostukseen pelkästään erikoisen värinsä vuoksi, mutta ori on periyttänyt paljon hyvää hyppykykyään ja valitettavasti myös pienehköä kokoaan. 

iii. Gongbong Does tulee myöskin Etelä-Afrikasta. Sanyu Mbaran omistuksessa ori on ollut pelkästään siitoskäytössä, mutta nuorempana sen kanssa kilpailtiin paljon paikallisissa laukkakilpailuissa. Ori tuli tunnetuksi erittäin nopeana ja ketteränä. Ulkomailla hevosta ei kuitenkaan juuri tunneta, ori ei ole koskaan poistunut maasta eikä ole käynyt kilpailuissakaan kovin kaukana kotiseudultaan. Gongbong Does on 158 cm korkea, väriltään kaunis voikko. 

iie. Sue Marilla on Australiasta peräisin oleva kaunis rautias 161 cm korkea täysiveritamma. Tämä pitkäjalkainen pikkuhevonen oli varsana kuin bambi jäällä, mutta saatuaan ikätoverinsa kasvussa kiinni siitä tuli erittäin hyvä laukkahevonen. Sue Marilla ei voittanut kovin usein, mutta sijoittui tasaisesti ja juoksi uransa aikana omistajilleen paljon rahaa. Tamman omistajat muuttivat eläkepäivilleen Etelä-Afrikkaan ja ottivat hevosensa mukaan. Omistajien tytär innostui kouluttamaan Sue Marillaa ratsuksi ja kilpaili vielä mukavalla menestyksellä esteradoillakin Etelä-Afrikassa. 

ie. Ferené on Ranskassa syntynyt pikkuruinen trakehnertamma. Vain 151 cm korkeaksi jäänyt ruunikonkimo tamma oli kasvattajalleen pettymys, hän oli odottanut isompaa varsaa. Ferené on luonteeltaan tulinen ja sisukas, pian huomattiinkin että tammalla riittää hyppykykyä pienestä koostaan huolimatta. Kasvattaja ei silti halunnut tuhlata aikaa miltei ponikokoisen hevosen kanssa vaan myi Ferenén eräälle kilparatsastajalle joka koulutti tammasta erittäin näppärän jopa 150 cm ratojen hyppääjän. He kiersivät tamman kanssa estekilpailuissa laajalti. African Cupin osakilpailuissa Sanyu Mbara kiinnitti tammaan huomiota ja osti lopulta tamman itselleen siitoshevoseksi sen kilpauran päätyttyä. 

iei. Wendy's Lovely Man on 14-vuotiaan englantilaisen upporikkaan Wendy McCannin kasvatti ja kilparatsu. Tyttö on tunnettu siitä, että hänellä on aina oltava viimeisen päälle hienot kilpahevoset, joten myös Lovely Man on ammattilaisten huolella kouluttama ja erinomaisen hyvin käyttäytyvä estehevonen. Ori oli kilpauransa aikana tasaisen varma rusettikone 130-140 cm radoilla, korkeampia esteitä sillä ei koskaan hypätty joten ei ole tiedossa mille tasolle orin kapasiteetti olisi riittänyt. Wendy hankki itselleen nuoremman kilpurin jolloin Lovely Man myytiin siitosoriksi Ranskaan. Komea trakehnerori on 164 cm korkea ja väriltään tummanruunikko. 

iee. Winky Fanré on myös ranskalaista syntyperää ja ollut koko ikänsä ranskalaisen kasvattajansa omistuksessa, vaikka kävikin nuorena kiertämässä kilpailuja ympäri Eurooppaa. 157 cm korkea ruunikonkimo trakehnertamma on luonteeltaan hyvin ailahteleva, toisina päivinä se kulkee kuin ajatus ja toisina tehdään esteistä tulitikkuja. Arvaamattomuutensa takia sillä ehti olla useita ratsastajia, kukaan ammattilainen ei viitsinyt menoa kovin kauaa katsella. Vaikka tamma toisinaan väläyttelikin hyvää hyppytekniikkaansa, se siirtyi suht nuorena siitoskäyttöön ja ehtikin jättää useita varsoja, joista suurin osa on perinyt emänsä hyppykyvyt.

© Sandi 

 

Jälkeläiset

 


 

Meriitit

 

 

 

Kilpailut

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2019 Anarchie - suntuubi.com