Iapetus Savage

Copyt Five Furlongs (By, ND)
Nimi Iapetus Savage "Iappa" Rotu, sukupuoli selle francais, ori
Syntymäaika 14.01.2018 (FR), 9 v Säkäkorkeus, väritys 167 cm, ruunikko
Rekisterinumero VH18-121-0008 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso CIC4 Kasvattaja VRL-14333
Laukka ID 25657    

https://i.ibb.co/7tGH4J6/Iapetus2.jpg
Five Furlongs (By, ND)

 


Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Acamas AWB
sf 163 cm rt
VH17-121-0034
ii. Bonfils
sf 164 cm rt
VH15-121-0065
iii. Théodore
iie. Mireille
ie. Phaedra Minya
xx 165 cm rtkm
VH16-006-0259
iei. Phaedra Quinlanevm
väri säkä
iee. Lilahaevm
väri säkä

e. Salaphise de Vallée
sf, 167 cm, rn
KTK-IIFirst Champion
VH14-121-0017

ei. Kawurr
sf, m, 170cm
KERJ-II, KTK-II
VH14-121-0006
eii. Kedarr
sf, mkm, 169cm
eie. Fydione
sf, rt, 164cm
ee. Savarna
drp, trn, 167cm
KERJ-II
VH14-121-0010
eei. Smeagol
sf, trn, 165cm
eee. Mistress
sf, m, 168cm

 

Sukuselvitys

eii. Kedarr on luonteikas puoliveriori, joka kilpailee kouluratsastuksessa Prix St Georges tasolla Ruotsissa. Ori myytiin neljän vuoden iässä tunnetulle ruotalaiselle kouluratsastajlle Emelie Bergströmille. Siitä lähtien hevonen on kilpaillut saman ratsastajan alla mainetta niittäen. Kedarr on useana vuonna ollut taistelemassa Ruotsin koulumestaruudesta olematta kuitenkaan kertaakaan siellä korkeimmalla korokkeella. Luonteeltaan ori on melko ailahtelevainen kaveri eikä siitä voi koskaan tietää millä tuulella hevonen sattuu kulloinkin olemaan. 

eie. Fydione kilpaili kenttäratsastuksen parissa ympäri Eurooppaa. Tamma oli luonteeltaan tasapainoinen eikä se ottanut stressiä mistään. Radalla hevonen antoi parastaan ja toimi kuin unelma. Tamman parhaiksi saavutuksiksi jäivät EM-kulta sekä MM-sijoitus kymmenen parhaan joukkoon. Fydione loukkasi jalkansa pahasti eräällä kisamatkalla, ja hevosen lopettaminen katsottiin parhaaksi toimintavaksi. Tamma kuoli 14-vuotiaana, mutta oli kerennyt onneksi jättää kaksi orivarsaa jälkeensä, jotka jatkavat Fydionen perintöä kenttäradoilla. 

(© VRL-10878)

eei. Smeagol on 165 senttinen selle francaisori, ja luonteeltaan se on melkein samanlainen, kuin Taru Sormusten Herrasta tuttu kaimansa. Smeagol on siis melkoinen tuuliviiri ja vaatii taitavan käsittelijän, jonka hermot ei petä helposti. Paha tai vaarallinen ori ei kuitenkaan ole, vaikka ensivaikutelma saattaakin antaa toisenlaisen kuvan. Ori tykkää vain testailla uusia ihmisiä, eikä tätä kannatekaan antaa täysin vieraisiin käsiin ilman valvontaa. Kiitos Smeagolin kunnianhimoisuuden, kenttäratsastukseen painottuneen orin menestys ei ole ollut huonoa. Ori ei ole ollut kovin kysytty jalostusori hieman hankalahkon luonteensa ja ei-täydellisen rakenteensa takia, ja tällä onkin vain kaksi jälkeläistä.

eee. Mistress on melko rauhaton tapaus ja sellainen yhden ihmisen hevonen, joka vaatii elämäänsä säännöllisen rytmin ja ihmisiltä päättäväisyyttä ja jämäkkyyttä. Tamma on hitaasti lämpiävää sorttia, mutta toimiva ratsu kuitenkin, kunhan on saanut moottorinsa käyntiin. Sillä kisataan rataesteillä, joilla tämä onkin menestynyt nuoresta iästään huolimatta jo varsin hyvin. Suurkilpailuvoitot ovat kuitenkin yhä saamatta, ja tamman kanssa olisikin tarkoitus siirtyä seuraavana kisakautena kansainvälisiin luokkiin 150-160 senttimetrin esteillä. Ennen kisasuoritusta tamma on syytä verryttellä kunnolla, tai tämä pistää suorituksen aikana leikiksi. Mistress on käsiteltäessä hieman äkäinen ja uhitteleva, mutta ikinä se ei ole ihmistä satuttanut, toisin kuin muita hevosia, joiden kanssa tämä tulee toimeen harvoin.

(© Jaana K. (muokkaus Pierre)

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

29.07.2018 | Kutsu | CIC3 | 5/54 KERJ mestaruus


 

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

Kerro kaverille
Powered by Putteri Technology
©2019 Anarchie - suntuubi.com