Andy Warhol LIN

Copyt Bob Langrish
Nimi Andy Warhol LIN Rotu, sukupuoli holsteininhevonen, ori
Syntymäaika 11.08.2017 (ES), 8 v Säkäkorkeus, väritys 160 cm, ruunikko
Rekisterinumero VH18-044-0046 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso helppo A, 160cm, 130cm Kasvattaja Navelina

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Cassinio
holst, 161 cm, m
VH14-044-0048
ii. Caspardoevm
holst, 164 cm, m
iii. Caprinalevm
hols, 170cm, mrn
iie. Jasminettevm
hols, 159cm, rn
ie. Cassinella GERevm
holst, 162 cm, trn
iei. Giulettoevm
hols, 161cm, rn
iee. Corneliaevm
hols, 165cm, rn
e. Artpop GER
holst, 164 cm, prt
VH17-044-0120
ei. Apprehension GERevm
holst, 160 cm, rt
EVM
eii. Anton Winevm
hols, 163cm, rn
eie. Jatzyevm
hols, 158cm, trt
ee. Art Bunkerevm
holst, 168 cm, vprt
eei. Lexingtonevm
hols, 162cm, rt
eee. Adolphina GERevm
hols, 165cm, prt

Sukuselvitys

ii. Caspardo on raamikas ja raju, musta holsteinherra. 164cm korkea ori ei tosiaan ole luonteeltaan tai käsiteltävyydeltään mikään helpoin tapaus, joten ei tarvitse kauas katsella, jos miettii mistä Cassinio on ihastuttavan luonnehdintansa perinyt. Mutta sitten taas, tämä mustanpuhuva aristokraatti on myös oikea mestarihyppääjä, joka päihitti monet kilparadoilla loisteliaan ponnuvoimansa ja nopeiden käännöstensä ansiosta. Orista puhuttiinkin, että se kääntyy aivan lantin päällä ja se on kilpaillut korkeita luokkia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla sijoittuen hienosti! Nykyään tämä hieno herra viettää siitosoriin elämää kotitilallaan Englannissa, vaikka ori itse onkin syntynyt Saksassa. Siitoksessa ori on tähän mennessä saanut jo yli 20 jälkeläistä, kaikki pakasteista. Näin hienoa siitosoria ei riskeerata luomuastumisilla, omistajan itsensä sanoin.

iii. Caprinal on 170cm korkea, mustanruunikko eläkeläisherra Saksan maalta. Ori teki melko mitättömän kilpailu-uran 140cm:n radoilla, sijoittuen silloin tällöin ja siirtyi jo 12-vuotiaana pois kisaradoilta ja siitokseen. Luonteeltaan ailahteleva herra ehti saada siitoskausillaan melkein parikymmentä jälkeläistä, kunnes sen omistaja siirsi sen kokopäiväisesti eläkkeelle oriin ollessa 18-vuotias. Caprinal ei ole kansainvälisesti tunnettu, eikä se ole ollut järin suosittu jalostusori myöskään kotimaassaan. Vain muutama sen varsoista on yltänyt kansainvälisiin korkeisiin esteluokkiin, mutta valitettavan suurella osalla kapasiteetti on riittänyt vain 100-120cm:n radoille.

iie. Jasminett toimii siitostammana Tanskassa, jonne se myytiin jo 1-vuotiaana. Tamma on ratsukoulutettu ja se on oikein hyvä ratsastaakin, mutta kilpakentille se ei ole koskaan päätynyt. Hienon estesukunsa ansiosta se on toimittanut siitostamman virkaa koko ikänsä ja sillä onkin harvinaisen loistavat emänvaistot. Tällä ruunikolla neitokaisella on korkeutta 159cm, mutta jostain syystä osa sen varsoista on jäänyt jopa emäänsä matalammaksi, vaikka tammaa on yhdistelty itseään korkeampiin oreihin. Luonteeltaan tämä 17-vuotias tamma on varsin tammamainen, mutta silti helposti käsiteltävissä.

ie. Cassinella GER on mustanruunikko, 162cm korkea holsteintamma. Se on ollut koko ikänsä siitostammana suuressa, saksalaisessa siittolassa, johon se syntyi. Tamma on ratsukoulutettu, vaikkei ratsastettavuudeltaan ollutkaan järin loistava. Hyppytyyliltään ja ponnistukseltaan tamma olisi ollut kaunista katseltavaa myös kilparadoilla, mutta sinne hevonen ei ikinä päätynyt. Siitoksessa tamma on saanut monta, hienoakin hienompaa varsaa huippu isistä. Se on myös periyttänyt hyvin hyppytyyliään varsoilleen. Valitettavasti tamman upea, kultainen luonne ei ole tuntunut olevan periytyvää, vaan sen varsoista jokaisella on enemmän tai vähemmän ailahteleva luonne.

iei. Giuletto on ruunikko ja 161cm korkea holsteinori. Sen valkoinen tähti keskellä otsaa loistaa kauas yllättävän tummanruskeasta taustastaan. Ruskeassa oriissa on pronssisen punainen vivahde ja sen karva on melkein metallinhohtoinen, sillä on tähti ja yksi sukka, eli se on täydellinen ruunikko suoraan satukirjoista! Luonteeltaan ori tosin ei ole kummoinen, niin sanotusti perusori, mutta kuitenkin käsiteltävissä. Sitä vastoin kilparadoilla tämä komistus on aivan elementissään: se liiteli kilpailukausinaan yli 170cm:n ratojen, kuin vettä vain ja kahmi sijoituksia kansainvälisistä luokista. Nyt 16-vuotias ori on toki jättänyt kilpailu-uransa taakseen, mutta se on yhä todella suosittu siitosori ja sille on kertynyt jo melkein sata jälkeläistä, jotka ovat kaikki päätyneet jatkamaan sukua eteenpäin.

iee. Cornelia on ruunikko ja raamikas holsteintamma. Se on kantakirjattu kotimaassaan Saksassa ensimmäiselle palkinnolle, mutta muita kisakenttiä, kuin näyttelykehiä se ei olekaan nähnyt. Saatuaan kantakirjauksen ensimmäisen palkinnon 4-vuotiaana, se siirtyi siitoskäyttöön, jossa se saikin monta hienoa varsaa. Nyt tamma on 15-vuotias ja on kantavana eräälle saksalaiselle huippuoriille. Omistajan mukaan tämä, kahdeksas, varsa on tamman viimeinen, jonka jälkeen se myydään rentoon eläkekotiin. Tammalle on kuulemma ostajatkin tiedossa: pieni perhe, joka ihastui hevosen upeaan luonteeseen. He vain odottavat, että tamma on varsonut, hoitanut varsansa ja sitten he vihdoin saavat sen omakseen.

© Chao

 

Jälkeläiset

 

 

 

Kilpailut

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

Kerro kaverille
Powered by Putteri Technology
©2019 Anarchie - suntuubi.com